МАҚАЛА "Тамақтандыруды ұйымдастыру мәселелері бойынша
Оқушылардың сапалы және қауіпсіз тамақтандыруын ұйымдастыру мақсатында Ережелерді білікті қызметкерлері бар (жұмыс тәрібижесі, аспаздар квалификациясы, технологтар мен диетологтар, азық- түлік өндірісі, энергия үнемдегіш құрылғыларының болуы), қызметті дұрыс ұйымдастыра алатын жалға алушыны таңдау критерийлері қарастырылған. 2018 жылдан бастап азық -түлікті дұрыс сақтау, дайын тағамдардың сапасын арттыру үшін мектеп асханаларының материалдық-техникалық базасын жақсарту мақсатында мемлекеттік- жекеменшік, әріптестік механизмі енгізілді.